Hoofdpagina

Uit SUHasselt
Versie door Ralph (overleg | bijdragen) op 28 okt 2017 om 13:20 (Beveiligde "Hoofdpagina" ([Bewerken=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet) [Hernoemen=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet)))
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op SUHasselt
De wiki van de studenten van de Universiteit Hasselt

Aantal artikelen: 253
Aantal Studenten: 6395
Aantal StuRa-leden: 27
Wiki Status: Beta


Onderwijs Onderzoek Studentenvoorzieningen Sport Cultuur Vervoer StuRa Verenigingen & Groepen Internationaal
Uitgelicht Etalage Over SUHasselt
De studiebegeleider helpt bij alle studiegerelateerde topics zoals studiemethode, studieplanning, uitstelgedrag, studiekeuze, concentratie, motivatie, stress en faalangst. Men kan bij hen ook terecht voor individuele begeleiding. Zij organiseren ook groepsbegeleiding in studievaardigheden en faalangst en assertiviteitstrainingen in kleine groep. De studiebegeleider is dus het aanspreekpunt binnen een opleiding voor dergelijke vragen. (Lees verder)
Samenstelling Studentenraad 2017-2018
Samenstelling Studentenraad 2018-2019
OER
CENSTAT
Bibliotheekbeleidscommissie
Samenstelling Studentenraad 2017-2018
Fakbar
Tempus

SUHasselt is een project gestart door StuRa om studenten en StuRa-leden te voorzien van informatie die makkelijk toegankelijk is. Dit project is momenteel in de opstartfase.

Iedereen kan direct online inhoud publiceren, met inachtneming van de basisregels zoals die met betrekking tot de neutraliteit van de inhoud. Er zijn veel hulppagina's beschikbaar. Er is ook een snelcursus voor nieuwe gebruikers, onder meer over het creëren of het bewerken van een artikel. Dingen uitproberen kan in de zandbak en zijn er toch nog vragen, dan kunnen die gesteld worden bij de helpdesk.

Wist je dat ... Actueel

A.S.G. Diepenbeek

Samenstelling Studentenraad

De samenstelling van de Studentenraad 2017-2018 bevat alle leden van de Studentenraad die actief zijn in de periode van augustus 2017 tot juli 2018. Momenteel bestaat deze uit 27 leden met 25 stemgerechtigd leden. (Lees verder)


Events
17 mei Regatta
De Universiteit Hasselt, Hogeschool PXL en UCLL strijden om de titel tijdens de 15e editie.


31 mei AV Stura
StuRa heeft een algemene vergaderingen.


?? jan TBD
TBD