Hoofdpagina

Uit SUHasselt
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op SUHasselt
De wiki van de studenten van de Universiteit Hasselt

Aantal artikelen: 264
Aantal Studenten: 6395
Aantal StuRa-leden: 27
Wiki Status: Beta


Uitgelicht Etalage Over SUHasselt
Huuradvies Hasselt

Huuradvies Hasselt wordt gedreven door vrijwillige adviesverleners, die tevens nog rechtenstudent zijn. Hun adviesverleners richten zich op het huurrecht. Iedereen die advies nodig heeft – huurder, verhuurder, toekomstig (ver)huurder... – is welkom. Hun medewerkers delen graag hun raad mee tijdens de daarvoor voorziene permanenties. (Lees verder)

Samenstelling Studentenraad 2017-2018
Samenstelling Studentenraad 2018-2019
OER
Vakgroep
Eetcommissie
Samenstelling Studentenraad 2017-2018
CCG
Praesesraad Diepenbeek

SUHasselt is een project gestart door StuRa om studenten en StuRa-leden te voorzien van informatie die makkelijk toegankelijk is. Dit project is momenteel in de opstartfase.

Iedereen kan direct online inhoud publiceren, met inachtneming van de basisregels zoals die met betrekking tot de neutraliteit van de inhoud. Er zijn veel hulppagina's beschikbaar. Er is ook een snelcursus voor nieuwe gebruikers, onder meer over het creëren of het bewerken van een artikel. Dingen uitproberen kan in de zandbak en zijn er toch nog vragen, dan kunnen die gesteld worden bij de helpdesk.

Wist je dat ... Actueel

Huuradvies Hasselt

Studentenparticipatie

Studentenparticipatie gaat over het vertegenwoordigen van de mening van de studenten naar andere partijen. Op de UHasselt kan dit op drie verschillende manieren: evaluatievergaderingen, OMT's en in de Studentenraad. (Lees verder)


Events
17 mei Regatta
De Universiteit Hasselt, Hogeschool PXL en UCLL strijden om de titel tijdens de 15e editie.


31 mei AV Stura
StuRa heeft een algemene vergaderingen.


?? jan TBD
TBD