Portaal:Actueel

Uit SUHasselt
Ga naar: navigatie, zoeken


Uitgelicht

Week 21

[bewerken]

De studiebegeleider helpt bij alle studiegerelateerde topics zoals studiemethode, studieplanning, uitstelgedrag, studiekeuze, concentratie, motivatie, stress en faalangst. Men kan bij hen ook terecht voor individuele begeleiding. Zij organiseren ook groepsbegeleiding in studievaardigheden en faalangst en assertiviteitstrainingen in kleine groep. De studiebegeleider is dus het aanspreekpunt binnen een opleiding voor dergelijke vragen. (Lees verder)


Volgende week (22)

[bewerken]

Algemene vergadering van de Studentenraad

De algemene vergadering, ook wel AV genoemd, is de een vergadering die door de Studentenraad wordt georganiseerd. Op deze vergaderingen wordt de dagelijkse werking van StuRa besproken en worden beslissingen genomen. Deze vergadering is open voor alle UHasselt-studenten. In deze vergaderingen zetelen enkel studenten, met uitzondering van stafmedewerkers en gasten. De Voorzitter van de Studentenraad is de voorzitter van de algemene vergadering. Het maximaal aantal stemgerechtigde leden bedraagt 37. (Lees verder)

Actueel

[bewerken]

Samenstelling Studentenraad

De samenstelling van de Studentenraad 2017-2018 bevat alle leden van de Studentenraad die actief zijn in de periode van augustus 2017 tot juli 2018. Momenteel bestaat deze uit 27 leden met 25 stemgerechtigd leden. (Lees verder)


[bewerken]

SUHasselt Wiki

De SUHasselt Wiki is een project gestart in september 2017 door StuRa om informatie makkelijker te kunnen delen met zowel StuRa leden als studenten en andere geïnteresseerden. (Lees verder)


[bewerken]

Studentenparticipatie

Studentenparticipatie gaat over het vertegenwoordigen van de mening van de studenten naar andere partijen. Op de UHasselt kan dit op drie verschillende manieren: evaluatievergaderingen, OMT's en in de Studentenraad. (Lees verder)Events

[bewerken]

Regatta

  • 17 mei – De Universiteit Hasselt, Hogeschool PXL en UCLL strijden om de titel tijdens de 15e editie.


AV Stura

  • 31 mei – StuRa heeft een algemene vergaderingen.


TBD

  •  ?? jan – TBDWist je dat

Week 21

[bewerken]

A.S.G. Diepenbeek


Volgende week (22)

[bewerken]

Vlaamse Interuniversitaire Raad